Massage

Bij chiropractie denk je wellicht niet meteen aan massage. Toch bieden we ook massage therapie aan binnen onze praktijk door een ervaren masseur.


Een massage is niet alleen ontspanning of voor sportprestaties maar het bevordert ook het herstelproces van alle weefsels in het lichaam: de spieren, gewrichtsbanden en pezen worden allemaal los gemaakt.


Bij Chiropractie Geleen | Leudal hebben wij om deze reden een speciale massage in het leven geroepen: de chiromassage.
De massages binnen onze praktijk zijn altijd afgestemd op het behandeltraject. Vaak wordt de chiromassage, als dat mogelijk is, meteen voor of na de chiropractische behandeling gepland voor een optimaal effect.


De volgende massages bieden we aan:
Chiromassage
Complete behandeling aangesloten op de behandeling van de chiropractor ter bevordering van het herstelproces en ontspanning.
Ontspanningsmassage
Het woord zegt het al: massage ter ontspanning. de spieren, gewrichtsbanden en pezen worden allemaal los gemaakt.
Sportmassage
Massage ter bervordering van prestaties. Afhankelijk van de sport die beoefend wordt zal de behandeling worden ingezet om herstel én eventuele blokkades weg te nemen.
Lomi Lomi massage
De lomi lomi massage komt oorspronkelijk van Hawaï. Tijdens een lomi lomi samudra massage wordt het volledige lichaam gemasseerd met lange vloeiende bewegingen over het hele lichaam. Het is een ontspanningsmassage die tegelijkertijd ook dient als bindweefselmassage en leidt tot huidverbetering.
Cupping massage
Cupping is een zuigtechniek waarbij er gebruik wordt gemaakt van cups die vacuüm worden gezogen op de huid. De werking is zeer krachtig en effectief. Omdat de huid vacuüm wordt gezogen in de cup, gaat de huid omhoog staan. De kracht van vacuüm is heel sterk waardoor het meteen zorgt voor het stimuleren van de doorbloeding en het stimuleren van Qi (energie). Verklevingen en diepe spierknopen worden als het ware naar de oppervlakte gezogen waardoor blokkades worden opgeheven.
Zwangerschapsmassage
Speciale massage voor moeder en kind. De massage dient als ontspanning en losmaken van het lichaam zodat optimale groei ontstaat.

Tarieven en mogelijkheden
• Chiromassage 60 minuten € 47,50
• Chiromassage 30 minuten € 25
• Ontspanningsmassage 60 minuten € 47,50
• Ontspanningsmassage 30 minuten € 25
• Sportmassage 45 minuten € 35
• Lomi Lomi massage 60 minuten € 47,50
• Zwangerschapsmassage 60 minuten € 50 euro

Op dinsdag, woensdag, donderdag en de eerste vrijdag van de maand is onze masseur aanwezig in Geleen. In Leudal dinsdag, donderdag en op de 1e en de 3e zaterdag van de maand. Voor andere afspraken dan Chiromassage dient U even contact op te nemen met onze assistentes: 046-4105554 / 0475-440119

Maak direct een afspraak

Onze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze site accepteert u het gebruik hiervan.
Meer informatie kunt u hier lezen.