Tarieven met ingang van 1 januari 2020

Eerste consult volwassenen

€78,-

Eerste consult kinderen (tot 18 jaar)

€ 65,-

Anamnese en onderzoek

€ 30,-

Vervolgconsult

€ 55,-

Chiromassage

€ 25,-

Bent U langer dan 1 jaar geleden voor het laatst in de praktijk geweest, zal er een alternatief consult met een alternatieve prijs gepland worden. Dit wordt telefonisch met U besproken als U de afspraak maakt.

Het is gebruikelijk en tevens de afspraak met de verzekeringsmaatschappijen dat de patiënt iedere behandeling in de praktijk aan de balie betaalt. Betaling per pin of contant is mogelijk. Wij verzoeken u vriendelijk om per pin te betalen, dit in verband met onze veiligheid achter de balie. U ontvangt na de betaling een kwitantie die is voorzien van de behandelingsdatum, de naam en de AGB code van de behandelaar. Met deze kwitantie kunt u de declaratie doen bij uw verzekering.

Vergoedingen


Chiropractie behandelingen worden vergoed via de aanvullende verzekering (het wordt niet verrekend met het eigen risico). Afhankelijk van welk pakket u heeft, worden de behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar.

De vergoedingen voor 2021 kunt u bekijken via: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Chiropractische behandelingen vallen niet onder het verplicht eigen risico. Dit verplichte en vrijwillige eigen risico geldt alleen voor zorg uit de basisverzekering en niet voor zorg die door een aanvullende verzekering is gedekt.