Vakantie

Vakantie

15/07/2018

Het is weer zover de jaarlijkse mensen migratie is begonnen. Veel mensen gaan op vakantie, al dan niet ver weg. Slepen met veel te zware koffers, lange hang-/wachttijden op vliegvelden en opgevouwen zitten in krappe vliegtuigstoelen of veel te lange autoritten naar land van bestemming. Eindelijk aangekomen slaap je dan in vreemde bedden met vaak beroerde kussens of op een kampeer matrasje dat veel te dun is.

Ook gebruiken we ons lichaam op manieren die het niet gewend is. We maken opeens lange bergwandelingen, gaan kanoën, abseilen, bungy jumpen, stand-up peddling noem maar op. Allemaal activiteiten waar ons ongetrainde lichaam niet direct blij van wordt.

Het is dus zaak, VOOR je vakantie te zorgen dat je lichaam al een beetje in conditie wordt gebracht door wat extra te bewegen en je conditie wat op te krikken. Maak tijdens die mooie lange avonden eens wat vaker een fijne wandeling of ga aan het einde van de dag nog even een paar baantjes zwemmen. Je zult merken dat je daar echt energie van krijgt. Ook ben je natuurlijk welkom in onze praktijk om voor de reis nog even alle obstructies te laten behandelen zodat je tiptop in shape kunt vertrekken.

Verder hebben we natuurlijk de geijkte reis tips.

Pak de koffer niet te vol, de helft komt toch weer ongebruikt terug.

Begin met een kleine bergwandeling dan kun de de volgende dag ook nog uitstapje maken i.p.v. 3 dagen met spierpijn voor joker te lopen te lopen.

Beklim de berg met gepast schoeisel en niet met teenslippers of dunne sandaaltjes.

Stop regelmatig tijdens de autorit en maak een wandelingetje of picknick even gezellig.

En als jullie dan allemaal weer uitgerust terugkomen van jullie welverdiende vakantie staan wij weer voor jullie klaar om te zorgen dat overbelaste spieren, stijve nekken en scheve ruggen weer worden recht gezet zodat jullie lichaam weer kan herstellen van al die enerverende vakantie ervaringen en jullie de dagelijkse sleur weer aan kunnen.

NIEUWS

Onze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze site accepteert u het gebruik hiervan.
Meer informatie kunt u hier lezen.