Een roerige zomer,

Een roerige zomer,

15/09/2018

Zoals velen van jullie waarschijnlijk deze zomer wel gezien hebben, is er, terwijl de mussen van het dak vielen, bij ons in de praktijk verbouwd.
Nadat we met het team de hele uitloopruimte leeg gemaakt hadden, is er begonnen met het storten en egaliseren van een nieuwe vloer. De eerste week is er hard gewerkt, maar waren er zichtbaar nog weinig veranderingen. Naarmate week 2 vorderde kwamen er langzaam muren, deuren en konden we al een beetje zien hoe de nieuwe kamers eruit kwamen te zien.
Onze trouwe werkmannen bleven ondanks de hitte hard aan het werk en na een hoop gezaag, getimmer en een laagje nieuwe verf, kwam het einde langzaam in zicht.
Een prachtige nieuwe behandelkamer, een massagekamer en een eigen washok. Er moet hier en daar nog wat aankleding gezocht worden, maar we zijn super blij met deze nieuwe kamers. En we hebben deze zomer geleerd dat wij als vrouwen ook heel erg handig zijn met klussen en meubels in elkaar zetten. Hier en daar ontsnapte wat minder nette woorden, maar de nieuwe bureaus en kasten staan er stevig bij!
En om deze nieuwe kamers ook allemaal vol te krijgen is afgelopen maand onze nieuwe chiropractor Noor van der Velden gestart. Noor is afgelopen juli afgestudeerd en na een welverdiende vakantie zijn we blij dat ze ons team komt versterken.
Noor’s specialisme zijn zwangeren / baby’s / kinderen en sporters.
Wil je de nieuwe kamers komen bekijken of kan Noor jullie ergens mee helpen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we horen graag van jullie!

NIEUWS

Onze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze site accepteert u het gebruik hiervan.
Meer informatie kunt u hier lezen.