De lente!

De lente!

15/05/2019

Misschien wel het mooiste seizoen van het jaar! We hebben al mogen genieten van zomerse temperaturen en staan al veel planten en bomen in bloei. Niets voor niets gaat het in de lente dan ook bij veel mensen kriebelen. Heerlijk de natuur in. Wandelen, fietsen of op een bankje een boekje lezen. Het kan weer! We voelen het, we ruiken het en onze handen beginnen te jeuken of zijn het onze ogen of onze neuzen?

Het hooikoortsseizoen is namelijk al een tijdje gaande. 
Hooikoorts is een allergie voor stuifmeel van bepaalde grassen, planten en bomen die in bloei staan. Het stuifmeel, ook wel pollen genoemd, zweven in de lucht en kunnen voor overgevoelige reacties zorgen. 

Hooikoorts is een vervelende allergie waar sommige mensen het gehele jaar door last van kunnen hebben. Er bestaat echter een tape (kinesio tape) welke deze klachten sterk kan verminderen of zelfs helemaal weg kan nemen. Zelf werken wij met deze tape en merken bij vele gebruikers een positief verschil.
De tape beïnvloed namelijk de hulpademhalingsspieren en via het zenuwstelsel ook het longgebied, waardoor je vrijer kunt ademhalen en de allergische reacties verminderen.

Wilt u graag meer informatie over kinesio tape? 
Neem dan contact op met onze praktijk in Geleen en Leudal!

NIEUWS

Onze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze site accepteert u het gebruik hiervan.
Meer informatie kunt u hier lezen.