December

December

01/12/2019

December. De gezelligste tijd van het jaar. Maar voor veel mensen ook de drukste. Het jaar loopt ten einde. Vaak moeten er op het werk nog heel wat werkzaamheden gedaan worden om het jaar goed af te sluiten. Extra vergaderingen, eindejaarcijfers moeten klaar zijn. De meeste mensen willen alles voor de feestdagen af hebben. Ook thuis is december in vol ornaat aangebroken. Als de Sint ons land weer heeft verlaten, komt de kerst eraan. Op kerstbomen jacht, het huis weer gezellig maken. Het kerstdiner voorbereiden, familiebezoek plannen, cadeautjes kopen. Genoeg te doen. Helaas brengt dit alles ook genoeg stress met zich mee. Dat is nou eigenlijk niet de bedoeling. Naast dat het zonde is deze mooie dagen te laten verpesten, kan stress ook lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, nek- en rugklachten, maag- en darmklachten en slapeloosheid veroorzaken. Neem de tijd voor jezelf, probeer te ontspannen tussen alle drukte door. Maak een lange wandeling, even op de bank met een kopje thee en 10 minuutjes voor jezelf nemen. Of wat dacht je van een ontspannende massage? Blijf gezond eten. Gezonde voedingsstoffen voor je hersenen dragen bij aan het goed omgaan met stress. Daarnaast zorgt het ervoor dat je immuunsysteem sterk blijft en je fit de feestdagen ingaat. En als je dan toch iets te enthousiast bent geweest met het slepen met die kerstboom? Laat je even nakijken door de chiropractor. Dan kun je na al die drukte tenminste ook genieten van de gezelligste tijd van het jaar.

Namens Team Chiropractie Geleen/Leudal:

Hele fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2020!!

NIEUWS

Onze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze site accepteert u het gebruik hiervan.
Meer informatie kunt u hier lezen.