Afscheid

Afscheid

19/05/2020

Lieve mensen,

Met pijn in ’t hart kondig ik het einde van mijn werkzaamheden als masseur bij Chiropractie Geleen aan. 6 Jaar lang heb ik hier met heel veel plezier massages verzorgd als aanvulling op de behandeling bij een van de chiropractors of als een prettig extraatje voor jullie zelf. De combinatie met de chiropractie heeft zich bewezen, daar ben ik uiteindelijk om begonnen en daar zijn we in geslaagd!
Een nieuwe baan waarin het moeilijk te combineren is om daarnaast naar Geleen te blijven komen maken het voor mij onmogelijk om iedereen die ik in de afgelopen tijd heb mogen ontvangen nog langer te behandelen.
In die jaren heb ik met veel mensen een fijne en vertrouwelijke band mogen opbouwen. Naast het serieuze van de massage is er ook veel gelachen én mocht er gehuild worden als er pijn of verdriet speelde. Mijn vertrouwen gaat uit naar mijn collega’s waarvan ik zeker weet dat zij iedereen op eenzelfde, kundige manier kunnen en willen ontvangen. Ik hoop dan ook dat jullie hen hetzelfde vertrouwen willen geven zodat een continuering van jullie gezondheid gegarandeerd zal blijven in de toekomst.
Ik wens iedereen een goede gezondheid toe, zeker in deze moeilijke en soms lastige tijd. Blijf gezond en denk om jezelf én je omgeving!
Een dikke “dankjewel” voor het vertrouwen en een warme groet van:
Ed Timmermans, masseur

NIEUWS

Onze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze site accepteert u het gebruik hiervan.
Meer informatie kunt u hier lezen.