Herfst

Herfst

21/10/2020

De herfst is weer begonnen…..


Ondertussen is het alweer oktober en is de herfst nu echt begonnen. De blaadjes vallen van de bomen, de wind waait ons om de oren, de dagen worden korter en regelmatig moeten we vluchten voor de regen.

Een nieuw seizoen, eentje waar we weer meer binnen te vinden zijn, lekker thuis op de bank, verwarming aan en een dekentje erbij.
Juist nu is het extra belangrijk om wel goed voor je lijf te blijven zorgen.
Ook in de herfst zitten er prachtige zonnige dagen tussen, ga die dagen lekker met het gezin naar buiten om een mooie wandeling door het bos te maken. Geniet van de natuur en de prachtige kleuren die de herfst zo kenmerken.
Zoals jullie op Facebook al hebben kunnen lezen, wandelen brengt ons vele positieve effecten voor onze gezondheid, zowel fysiek als mentaal. We trainen onze conditie, onze spieren worden blessure vrij getraind en ons hoofd kan heerlijk leeg gemaakt worden.

Toch zijn er nog gemiddeld 2 miljoen Nederlanders die last hebben van rugpijn. Zo veel?! Helaas wel. In samenwerking met onze beroepsvereniging en collega’s willen we hier op 3 november dan ook weer landelijk aandacht voor vragen tijden: De dag tegen de rugpijn.

Gedurende de week van 2 tot en met 6 november kunt U in onze praktijken terecht voor een gratis rugscreening. Tijdens deze screening gaat U samen met een van onze chiropractoren kijken welke problemen er spelen en wat de chiropractor voor U kan betekenen.

Bent U of kent U iemand die last heeft van rugpijn, nekpijn, hoofdpijn of andere vervelende klachten waar de chiropractor misschien bij kan helpen? Neem dan contact op met een van onze assistentes en plan die gratis check in.

Chiropractie Geleen - Leudal : 046-4105554

Samen staan we op tegen rugpijn!

NIEUWS

Onze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze site accepteert u het gebruik hiervan.
Meer informatie kunt u hier lezen.