Gewichtsconsulente in onze praktijk!

Gewichtsconsulente in onze praktijk!

25/03/2021

Gezond en gelukkig. Zijn we daar niet allemaal naar op zoek? We hebben helaas niet alles zelf in de hand, maar op enkele factoren kunnen we gelukkig wél invloed uitoefenen.
Ruim tien jaar geleden heb ik aan den lijve ondervonden wat gezonde voeding voor positieve effecten heeft op je lichaam. Mijn hoofdpijnklachten verdwenen, ik raakte een aantal kilo’s kwijt en mijn energieniveau steeg aanzienlijk. Sindsdien is het mijn passie en hobby om gezonde, maar ook lekkere voeding te eten, bereiden en delen met anderen.
Drie jaar geleden heb ik naast mijn baan als accountmanager (tijdens mijn zwangerschapsverlof) de studie tot Gewichtsconsulent succesvol afgerond. Inmiddels drie kinderen verder, heb ik vorig jaar mijn baan opgezegd om meer tijd met mijn gezin door te brengen en mijn droom te kunnen verwezenlijken.
Mijn droom is namelijk dat ik eraan kan bijdragen dat mensen gezonder en bewuster met voeding bezig zijn. En niet alleen op de korte termijn gewicht verliezen, maar een gezonde levensstijl volhouden dat bij hen past. Want ik geloof dat iedereen anders is en dat de aanpak verschilt per persoon. Oftwel: Maatwerk voor iedere maat…
Om deze reden ben ik sinds dit jaar gestart om voedingsadvies en begeleiding op maat te geven. De naam van mijn onderneming is ‘GEMAKKELEK’.
Een gezonde leefstijl houd je alleen vol als het Gezond, makkelijk en lekker is, oftwel: GEMAKKELEK!
Iedere maand ben ik op vrijdag in de praktijk aanwezig (startdatum 2 april) om vragen te beantwoorden over voeding. Ik nodig je hierbij van harte uit om kennis te maken en samen met mij de mogelijkheden te bekijken die het beste bij jou passen. Het hoeft niet alleen om overgewicht te gaan, maar ook voor andere vraagstukken met betrekking tot gezonde voeding of leefstijl sta ik voor je klaar.
Tot snel!
Met Gemakkelekke groet,

Irene Cergnul-Vatta

Mail: info@gemakkelek.nl of info@chiropractiegeleen.nl
Website: www.gemakkelek.nl

Bel: 046-4105554

NIEUWS

Onze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze site accepteert u het gebruik hiervan.
Meer informatie kunt u hier lezen.