Wie zijn wij?

Chiropractie Geleen | Leudal bestaat uit twee praktijken die zijn gevestigd in Limburg. U kunt terecht in onze praktijk in Geleen of onze praktijk in Heythuysen, gemeente Leudal.

In onze beide praktijken staan de tijd en de aandacht voor de patiënt centraal. Wij doen onze uiterste best om u van de beste chiropractische zorg te voorzien en nemen de tijd om naar uw klachten en voorgeschiedenis te luisteren. Weet u niet zeker of chiropractie voor u de juiste behandelmethode is, dan kunt u altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend consult of kom naar het gratis inloopspreekuur. Tijdens dit consult kunt u persoonlijk met ons kennis maken en wij kunnen u van meer informatie voorzien en eventuele speciefieke vragen beantwoorden.

Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken kunt u contact met ons opnemen. Ons team van assistentes helpt u graag verder. Telefonisch kunt u contact opnemen via 046 410 55 54 voor onze praktijk in Geleen. Voor Leudal neemt u contact op via 0475 440 119. U kunt ook het contactformulier op deze website invullen. 

Onze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze site accepteert u het gebruik hiervan.
Meer informatie kunt u hier lezen.