Massage

Massage draait om het losmaken en revalideren van de zachte weefsels van het lichaam; de spieren, gewrichtsbanden en pezen.

Massage is niet alleen bedoeld voor sporters of als een sporadische luxe. Massage kan zeer effectief zijn om spierspanning, verkramping en blessures te verlichten.

Ook als u onder behandeling bent bij de chiropractor is massage een geweldige ondersteuning voor en aanvulling op uw behandeling bij de chiropractor. Een massage kan vaak het herstel proces helpen versnellen. 

Bij Chiropractie Geleen | Leudal hebben wij om deze reden een speciale massage in het leven geroepen: de Chiromassage.

Uw behandelend chiropractor overlegt voor uw massage met de masseur en zal hem of haar op de hoogte brengen van de bestaande knelpunten en klachten. Uw massage zal hier op afgestemd worden. Vaak wordt de chiromassage, als dat mogelijk is, meteen voor of na de chiropractische behandeling gepland. Dit om een optimaal effect te bereiken.

Naast onze Chiromassage kunt u ook bij ons terecht voor een ontspannings massage, cupping massage, hot stone massage, sabaaydi kruidenstempel massage en Lomi Lomi.

Op maandag, dinsdag en donderdag kunt u in onze praktijk in Geleen terecht voor een massage.

In Leudal (Heythuysen) kunt u op dinsdag, donderdag en op de 1e en de 3e zaterdag van de maand bij ons terecht voor een massage.

Vraag bij ons team van assistentes naar de mogelijkheden!


Onze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze site accepteert u het gebruik hiervan.
Meer informatie kunt u hier lezen.