Team Leudal

 • Susanne Heesen

  Susanne Heesen Praktijk eigenaar | Chiropractor

 • Sonia Busnel

  Sonia Busnel Chiropractor

 • Emeric Largentier

  Emeric Largentier Chiropractor

 • Lilian van den Broek

  Lilian van den Broek Assistente

  Mijn naam is Lilian Lumens-van den Broek. Ik woon met mijn echtgenoot Constant in Roermond en heb een volwassen zoon en dochter.

  Sinds Augustus 2011 ben ik met voornamelijk werkzaam in onze praktijk in Heythuysen, Leudal. Met veel plezier ontvang ik hier de mensen die na jaren goede bekenden zijn geworden wiens wensen we zoveel mogelijk tegemoetkomen.

  Uit eigen ervaring weet ik dat Chiropractie helpt en de levenskwaliteit aanzienlijk verbetert. Wij kijken naar de hele persoonlijke omstandigheden en niet alleen naar de klacht. Wilt u meer weten loop dan gerust binnen of bel even.

 • Sanne Duda

  Sanne Duda Assistente

  Mijn naam is Sanne Duda. Sinds 2015 werk ik met veel plezier bij Chiropractie Geleen|Leudal. Naast de algemene baliewerkzaamheden in zowel onze praktijk in Leudal en Geleen ben ik verantwoordelijk voor de grafische vormgeving.

  Naast mijn werkzaamheden bij Chiropractie Geleen|Leudal studeer ik Nederlands Recht aan de Universiteit van Maastricht. Hier hoop ik dit jaar mijn bachelor diploma te behalen en daarna te specialiseren in het strafrecht.

  Het leuke aan werken bij Chiropractie Geleen|Leudal vind ik het contact met onze gasten en de fijne sfeer die heerst binnen onze praktijk. Ik heb zelf mogen zien en ervaren wat chiropractie voor een mens kan betekenen. Vandaar dat ik iedereen kan aanraden om dit in een van onze praktijken, in een gemoedelijke en fijne sfeer, te komen ervaren.

 • Ans Jagers

  Ans Jagers Masseur

  Even voorstellen: Ik ben Ans Jagers-Coolen

  Ik ben 53 jaar geboren en getogen in Nederweert. Samen met mijn man Ton hebben we een prachtig gezin met twee zonen Lars (21) en Wouter (19), een dochter Sacha (16) en niet te vergeten ons Italiaans windhondje Flo (2). Na de HEAO richting Bedrijfseconomie ben ik gaan werken bij de Rabobank in Stramproy. Door een fusie van 6 banken ben ik bij Rabobank Weerterland en Cranendonck in dienst gekomen en omdat de administratie van de bank gecentraliseerd werd, sta ik nu op de loonlijst bij Rabobank Nederland in Eindhoven. Ik heb inmiddels 32 jaar Rabobank ervaring.

  In 2014 begon duidelijk te worden dat de mijn werkzame tijd bij de Rabobank gezien de automatisering en robotisering geen jaren meer zou duren en het slim was om aan een nieuwe toekomst te gaan werken.
  Na een massage cursus in Weert ben ik een massage opleiding in Alphen aan de Rijn gaan volgen. Dit smaakte naar meer en begin 2016 ben ik gestart met de 3 tot 4 jarige HBO opleiding tot Massage Therapeut in Vlijmen, waar ik heel veel plezier aan beleef.

  Sinds juni 2017 werk ik als masseur zijn bij Chiropractie Geleen| Leudal op de vestiging in Heythuysen. Samen werken en samenwerken om de cliënten het beste te kunnen bieden, het masseren, het contact met mensen en iets voor hun te kunnen betekenen geeft me heel veel voldoening. Mijn droom is om in plaats van het werk bij de Rabobank een eigen praktijk aan huis op te zetten.
  Op dit moment is het grootste deel van mijn tijd gevuld met mijn gezin, mijn studie, mijn werk bij de Rabobank en de chiropractiepraktijk, geen kans om me te vervelen.

  Ik wil je graag persoonlijk ontmoeten in de praktijk en je laten kennismaken met een heerlijke massage.
  Warme groet, Ans