Team Geleen

 • Susanne Heesen

  Susanne Heesen Praktijk eigenaar | Chiropractor

 • Sonia Busnel

  Sonia Busnel Chiropractor

 • Emeric Largentier

  Emeric Largentier Chiropractor

 • Judith Offermans

  Judith Offermans Office manager

  Mijn naam is Judith Offermans - Tenneij, getrouwd met Lars en moeder van Mara en Noud en woonachtig in Sittard. Sinds mei 2016 werk ik als assistente / praktijkmanager bij Chiropractie Geleen.

  Een geweldige plek om terecht te komen, het contact met onze gasten en laten zien aan nieuwe mensen dat Chiropractie zo veel meer is dan je van te voren kan denken. Daarnaast is het gaaf om te zien dat we mensen een totaalpakket kunnen bieden met chiropractische zorg, massages, voetreflexbehandelingen en dry-needling / accupunctuur.

  De gasten staan bij ons voorop, voor ons telt dat iemand als de beste versie van zichzelf weer naar buiten gaat. Wil je weten hoe we jou kunnen helpen, bel dan even of loop gewoon binnen, Tot ziens!

 • Kjel Bours

  Kjel Bours Assistente

  Ik ben Kjel Bours ik ben moeder van Ronja van 8jr en woon samen met mijn partner in Elsloo.
  Ik ben sinds 1,5 jaar met veel plezier lid van het Team van Chiropractie Geleen|Leudal.
  We zijn in het bezit van een VW Camperbus waarmee we geregeld eropuit trekken naar bijv. De Ardennen, Mosel of tijdens vakanties Frankrijk, Italië of Spanje. Verder ben ik best creatief en knutsel ik er graag op los, handlettering vind ik erg leuk maar het opknappen van een Buffetkast doe ik ook graag.

 • Resy Simonis

  Resy Simonis Assistente/Voetreflexologe/Masseur

  Mijn naam is Resy Simonis-Wolfs, getrouwd en moeder van 2 zonen en een dochter. Geboren in eijsden en inmiddels al ruim 20 jaar woonachtig in Geleen.

  Sinds oktober 2008 werk met veel plezier bij Chiropractie Geleen l Leudal aan de balie. Sinds begin 2017 ben ik tevens werkzaam als voetreflexologe en masseur in de praktijk.

 • Anja Ramaekers

  Anja Ramaekers Assistente

  Mijn naam is Anja Ramaekers-Lemeer. Ik woon met mijn echtgenoot Hans in Brunssum en samen hebben wij een, inmiddels volwassen, zoon.


  Ik werk met veel plezier sinds maart 2012 bij Chiropractie Geleen|Leudal. Het werk is afwisselend en vooral het contact met de patiënten maakt deze baan voor mij aantrekkelijk. Ons hechte team stelt ons in staat om iedere dag weer de beste zorg voor onze patiënten te realiseren.


  Mijn gezin, veel familieleden en vrienden hebben inmiddels de weg naar onze praktijk gevonden. Ik durf chiropractie met een gerust hart aan iedereen aan te bevelen omdat ik weet dat het je kwaliteit van leven behoorlijk kan verbeteren. De uitspraak: "had ik dit maar eerder geweten” horen wij regelmatig.

  Mocht je twijfelen, loop gerust eens bij ons binnen of maak een vrijblijvende afspraak om het zelf te ervaren.

 • Sanne Duda

  Sanne Duda Assistente

  Mijn naam is Sanne Duda. Sinds 2015 werk ik met veel plezier bij Chiropractie Geleen|Leudal. Naast de algemene baliewerkzaamheden in zowel onze praktijk in Leudal en Geleen ben ik verantwoordelijk voor de grafische vormgeving.

  Naast mijn werkzaamheden bij Chiropractie Geleen|Leudal studeer ik Nederlands Recht aan de Universiteit van Maastricht. Hier hoop ik dit jaar mijn bachelor diploma te behalen en daarna te specialiseren in het strafrecht.

  Het leuke aan werken bij Chiropractie Geleen|Leudal vind ik het contact met onze gasten en de fijne sfeer die heerst binnen onze praktijk. Ik heb zelf mogen zien en ervaren wat chiropractie voor een mens kan betekenen. Vandaar dat ik iedereen kan aanraden om dit in een van onze praktijken, in een gemoedelijke en fijne sfeer, te komen ervaren.

 • Ed Timmermans

  Ed Timmermans Masseur

  Ik ben Ed en sinds het voorjaar van 2014 verbonden als masseur aan deze praktijk.

  Bijna elke maandag en donderdag ben ik aanwezig om als aanvulling op de chiropractie de spieren los te masseren en vervelende knooppunten effectief aan te pakken. In nauwe samenwerking met alle chiropractors werk ik aan een spoedig herstel van jullie lichaam en zorg er voor om dit in conditie te houden.

  Ook kun je terecht voor diverse ontspanningsmassages en sportmassage.

  Voor mijn eigen ontspanning maak ik graag wandelingen. Mijn hobby fotografie zorgt er wel eens voor dat het gemiddeld tempo daarbij niet echt hoog ligt, maar het zijn wel twee favorieten verenigd! Verder reis ik graag en zoek daarbij verrassende bestemmingen op die niet per definitie ver weg hoeven te zijn. Ook kun je me vaak aantreffen bij muziek concerten en festivals, in het theater, kijk ik graag documentaires en ben geïnteresseerd in alles wat mijn algemene kennis verrijkt. Als laatste gebruik ik dat allemaal bij het oplossen van kruiswoordraadsels en cryptogrammen.

  Graag zie ik je een keer verschijnen om kennis te maken met mij en een van de extraatjes van deze mooie praktijk!